perjantai 14. elokuuta 2009

Neiti Julie yllättääNeiti Julie....Kaisa Malinen
Jean, palvelija...Juhana Rönnkvist
Kristin, keittäjä...Hanna Tarkiainen

Tuskin saatiin kunnolla suunnitelmia valmiiksi ja harjoituksia käyntiin, kun Teatteri Päivölän syysuutuuden August Strindbergin Neiti Julien myynti ryöpsähti vauhdilla käyntiin.

Ilmeisesti Kahvelan pihanäyttämön kesäteatterien huima suosio jätti yleisöön teatterinälän, koska puskaradion kautta levinnyt tieto teatterin siirtymisestä samalla paikalla sisätiloihin on herättänyt suurta mielenkiintoa ja kyselyjen tulvan.
Neiti Julien suunniteltuja keskiviikkoesityksiä on vain kymmenen, alkaen 14.10. Niistä kolme, sekä yksi lisäesitys on jo myyty.

Näytökset myydään kokonaisina yksityistilaisuuksina, joihin mahtuu enintään 15 hengen ryhmä.
Ehkä koko paketin edullinen hinta 300 euroa ( 20 euroa/henkilö) on yksi suosion syy.
Näytelmän kuluessa tarjotaan vieraille pieni iltapala 1800-luvun tyyliin ja koko tilaisuus puitteineen ja näytelmineen henkii viehättävää vanhaa tunnelmaa.

Kahvelan Kamariteatteri on intiimi, viihtyisä ja kodikas tila pienelle ryhmälle. Mikä parasta, se sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa, joten sinne on helppo tulla ja sieltä on helppo lähteä vaikkapa jatkamaan iltaa kaupungin humupaikkoihin.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Neiti Julien merkeissä vietetään monet syksyiset syntymäpäivät. Innostuneet asiakkaat ovat suunnitelleet pukeutuvansa illan teeman mukaisesti vanhanaikaisiin vaatteisiin ja jos jonkinlaisesta napanteripullosta alushameen poimuissa on veistetty tarinaa.
Jo tilaisuuteen saapuminen on oma tarinansa. Syyspimeällä Kahvelan pihalla palavat tulet houkuttelevat saapujan ulko-ovelle, josta ei saata päästä sisään ilman tunnussanaa....

Kartanon perijätär neiti Julie miespalvelijansa ja sisäkkönsä kanssa saavat pelata juhannusöisiä valtapelejään syksyn mittaan moneen kertaan. Kuka viettelee kenet, kuka manipuloi ketä ja miten kaikki sitten päättyykään, jääköön tässä vaiheessa vielä arvoitukseksi.


-eeva

Ei kommentteja: