perjantai 22. huhtikuuta 2011

Naisten teemavuosi jatkuu kesäteatterissa Kievarin Pihalla

Kahvelan pihanäyttämö on nyt Kievarin Piha

 Teatteri Päivölän kesäteatteri sijaitsee jo kuudetta kesää  Hyvinkään keskustassa Hämeenkatu 31 pihalla, jonne rakennetaan 200-paikkainen nouseva katsomo.  Sympaattisen pihamökin entisen Kahvelan nimi on vaihtunut näinä vuosina jo pariinkin kertaan, joten kesäteatterin paikkaa kutsutaan nykyisin kiinteistön historian mukaan Kievarin Pihaksi.

 Anu Vänskä ja Maria Krestjanoff päärooleissa.

Kesäteatterinäytelmissä   Suloinen myrkynkeittäjä  ja Tirlittan jatkuu Teatteri Päivölän naisten teemavuosi. 
Näytelmien  päärooleissa pääsevät esiin vahvat ja taitavat naisnäyttelijämme
Anu  Vänskä ja Maria Krestjanoff.

Anu Vänskä, Juho Mantere, Kaisa Malinen ja Maria Krestjanoff



Kutkuttavaa huumoria Paasilinnan reseptillä.

Viehättävä  ja valloittava Anu Vänskä on elementissään rivakkana everstin leskenä  Linnea Ravaskana Arto Paasilinnan romaanista dramatisoidussa näytelmässä Suloinen myrkynkeittäjä.  Sovitus on Panu Raipian ja näytelmän ohjaa Juho Mantere.
Äkkinäiset juonenkäänteet ja hulppea huumori ovat taattua Paasilinnaa ja  Anu Vänskä pääsee  irrottelemaan tragikoomisessa roolissaan tunneskaalaa laidasta laitaan.

Juho Mantereen nuorekas ohjaus lupaa vauhtia, vaarallisia tilanteita ja menevää musiikkia tähän vakavasta aiheesta sorvattuun humoristiseen näytelmään.


Tirlittan valloittaa kaiken ikäiset.

Maria Krestjanoff on notkea huimapää, jonka taitoja on saatu ihailla hyvinkääläisilläkin estradeilla jo muutaman vuoden ajan.  Tämä sirkuksen ammattilainen ja lahjakas näyttelijä on omiaan Tirlittanin vauhdikkaaseen rooliin, jossa vähän kaikki on nurinkurin ja ylösalaisin.  

Oiva Paloheimon rakastettu klassikko Tirlittan on Kaisa Malisen esikoisohjaus.  Kaisa on luvannut tarttua tähän näytelmään iloisella, reippaalla ja räväkällä otteella, jossa lapsille ei lässytetä. 
Anna Brotkin sovittaa näytelmän Soila Valkaman käsikirjoituksesta Kievarin pihalle ja Päivölän tekijätiimille sopivaksi.
Näytelmän kesto on n. 45 minuuttia, joten se sopii myös perheen pienimmille.

Lipunmyynti on jo vauhdissa.

Molempiin näytelmiin voi jo varata lippuja
puh 040-762 1990 tai liput(at)teatteripaivola.com

Esityspäivät ja tarkempia tietoja www.teatteripaivola.com  

-eeva
 

Ei kommentteja: