perjantai 19. heinäkuuta 2024

 Suomen hevosen ensi-ilta lähestyy.

Julisteen toteutus Kuvitelmia/Hanna Tarkiainen

Teatteri Päivölä esittää kesällä 2024 Sirkku Peltolan verevän tragikomedian Suomen hevonen. Ensi.ilta on 24.7.klo 19.00.

Suomen hevosta esitetään Knehtilän tilan suuressa ladossa Hyvinkään Palopurolla. Teatteri Päivölä on tehnyt kesäteatteria yli 30 vuotta eri näyttämöillä ja nyt kuudetta kesää Knehtilän ladossa. Paikka on kesäteatterille erinomainen, sillä sekä nouseva katsomo että näyttämö mahtuvat saman korkean katon alle ja siellä on sopiva kesäteatterisää, satoi tai paistoi. Ladosta löytyy myös väliaikakahvio ja hyvä ohjattu parkkipaikkakin on aivan ladon vieressä.

Ohjaaja Marko Lindholm nähdään myös roolissa.

Suomen hevosen ohjaa Marko Lindholm nähdään myös näyttämöllä perheen pojan Kain roolissa.

Suomen hevosen omalaatuinen uusperhe.  

 

Suomen hevosen rooleissa nähdään Marko Lindholmin lisäksi Teatteri Päivölän vahvat konkarit Juho ja Carita Lehto, Sirpa Salmi ja Hanna Tarkiainen. Nuorta näyttelijäkaartia edustavat taitavat Margit Lepp ja Maria Eerola.

Äite ja tytöt Jaana ja KK.

 

Sirkku Peltolan näytelmän vauhdikkaat ja dramaattisetkin tapahtumat sijoittuvat jonnekin päin maaseudulle 2000 luvun alussa. Kaiken keskiössä on Lassi (Juho Lehto), eronnut, ammatiltaan edelleen jotakuinkin maanviljelijä, joka yrittää siinä sivussa sitä sun tätä pikku bisnestä. Rahahuolet ja direktiivit varjostavat Lassin ja sitä myötä koko omituisen perhekommuunin arkea.

Kesäteatterin osoite on Haapasaarentie 75, Hyvinkää


 Lipunmyynti Netticket.fi.

Tiedustelut ja varaukset myös Teatteri Päivölä, puh 0407621990 tai liput@teatteripaivola.com.

Kesäteatterin osoite on Haapasaarentie 75, Hyvinkää.

-eeva


 



 

Ei kommentteja: