torstai 22. heinäkuuta 2010

Nissinen on legenda jo syntyessään.


Näinä päivinä Teatteri Päivölä rantautuu Kapteeni A.E.G. Nissisen sukellusveneellä Hyvinkään keskustaan riemastuttamaan hilpeällä menollaan niin lapsia kuin aikuisiakin.
Kahvelan pihanäyttämöllä esitettävä näytelmä pohjautuu Pastori Kärmeen uunituoreeseen kirjaan Seikkailuni Kapteeni A.E.G. Nissisen kanssa sen seitsemällä merellä. Näytelmän on kirjan pohjalta dramatisoinut Anna Brotkin ja sen ohjaa Juho Mantere.

Hulvattomana Nissisenä seikkailee Marko Lindholm, ja pistämättömän hauskana Kanamiehenä Roy Sirniö. Muissa rooleissa touhuavat Maria Krestjanoff, Olli Viitasalo, Kaisa Malinen, Jukka Saarinen, Mariia Rauramo ja Akseli Tukiainen.

Kapteeni Nissisen seikkailut sen seitsemällä merellä on runsas puolituntinen huikean hauskaa tykitystä, joka takuuvarmasti naurattaa niin lapsia kuin aikuisiakin.
Veikeän notkea Madagaskarin meriapina ja jämäkkä Nissinen itse suorastaan hengästyttävät vauhdikkaalla menollaan.

Nissisen hauskassa merihenkisessä bändissä soittavat milloin mitäkin instrumenttia Ismo Virtanen, Ari Tukiainen ja Mika Perkiökangas.

Lisää kuvia


Näytelmän ensi-ilta on lauantaina 7.8. klo 15.00.
Muut esityspäivät

Lippuvaraukset liput@teatteripaivola.com tai puh 040-762 1990.

Kaikki liput 6 euroa.


Varatut liput voi lunastaa teatteriin tullessa. Lipunmyynti on avoinna tunnin ajan ennen esityksen alkua. Pankkikortit eivät käy, joten varaathan käteistä rahaa lippujen lunastukseen.

Esityksen yhteydessä on myös myynnissä upeasti kuvitettu kirja Nissisen seikkailuista.
Tarjoushinta 18 euroa.

-eeva

Ei kommentteja: