perjantai 4. kesäkuuta 2010

Muskettisoturit ja Nissinen
Teatteri Päivölän 20 v. juhlaohjelmistoon valmistuu kaksi kesäteatterinäytelmää.

Kolme Muskettisoturia

Ridasjärven Päivölässä esitetään Alexandre Dumas´n Kolme Muskettisoturia, jonka ohjaa Teemu Ojanne.
Laukkaavat ratsut, huikeat miekkailukohtaukset, vetävä musiikki ja näyttävä puvustus tempaavat katsojan mukaansa tämän romanttisen klassikkoseikkailun tuoreeseen rokkiversioon, jonka on Teatteri Päivölälle dramatisoinut Virve Ojanne.
Musiikin toteutuksesta vastaa Ari Tukiainen , puvustuksesta Eeva Mantere, miekkailu- ja taistelukohtausten valmennus ja koreografia Oula Kitti. Muskettisoturien Marko Lindholmin, Jyri Similän, Roy Sirniön ja Jukka Saarisen ratsastusvalmennuksesta on huolehtinut Niina Raunio.

Muskettisotureista nähdään myös neljä tunnelmallista yönäytöstä, jossa pimeys, usva, yön äänet, tulet ja valot täydentävät mieliinpainuvaa kesäteatterikokemusta.

Astu hevisti rokimmalle 1600-luvulle!
Liput 15 € aikuiset ja 10 € alle 15 v lapset.
Varaukset Teatteri Päivölän lipputoimisto, Hyvinkäänkatu 6 ( avoinna ti, ke ja to klo 15-18 )
puh 040-762 1990 tai liput@teatteripaivola.com

Kapteeni A.E.G Nissinen

Kahvelan pihanäyttämöllä seikkailee Pastori Kärmeen Kapteeni A.E.G. Nissinen sen seitsemällä merellä. Tämä kesän hulvattomin lastennäytelmä perustuu Pastori Kärmeen alias Mika Perkiökankaan vastajulkaistuun lastenkirjaan.
Näytelmän dramatisoi Anna Brotkin ja sen ohjaa Juho Mantere. Musiikista vastaa ja kannuja kalistelee tässäkin iloittelussa Ari Tukiainen. Kirjan kuvitukseen perustuva puvustus on Mika Perkiökankaan ja Eeva Mantereen yhteistyötä.

Robottikapteeni Nissinen ja hulvaton Kanamies kumppaneineen hauskuttavat kaiken ikäisiä.
Noin 40 minuuttia kestävä riemukas näytelmä sopii aivan pienillekin lapsille mutta nissis-huumori kutkuttaa aikuisenkin nauruhermoja.
Liput 6 €, puh 040-7621990 tai liput@teatteripaivola.com


Pastori Kärmeen hilpeän hauskaa ja upeasti kuvitettua lastenkirjaa on saatavissa Hyvinkään Naamiaispalvelusta, Hyvinkäänkatu 6 ( avoinna ti, ke ja to klo 15-18 ).
Kirja on myynnissä myös näytelmän esityksissä.

Kirja on 120- sivuinen ja kovakantinen. Hinta 20 €.

Lahjaidea vaikka lapsenlapselle tai kummipojalle, kirja ja teatterilippu yhteishintaan 25 €.


-eeva

Ei kommentteja: