torstai 17. syyskuuta 2009

Neiti Julie on loppuunmyyty, Aladdin ja taikalamppu tarjolla marraskuun viihteeksi.Teatteri Päivölän Neiti Julien esitykset
Kahvelan Kamariteatterissa on loppuunmyyty.
Pikkujouluporukoille ja muille kaiken ikäisille katsojille on tarjolla Willanäyttämöllä esitettävä Aladdin ja taikalamppu, jonka ohjaa Marko Lindholm.
Käsikirjoituksen on kirjoittanut Marita Jama Tuhannen ja yhden yön mystisten tarinoiden innoittamana.


Aladdinin roolissa nähdään mainio Jukka Saarinen, Prinsessa Basmana viehättävä Mariia Rauramo ja Lampun Henkenä energinen ja hauska, breikkaava Simon Al-Bazoon, joka toimii myös näytelmän koreografina.
Muissa rooleissa esiintyvät Teatteri Päivölän vahvat konkarinäyttelijät, Pentti Autere, Timo Salonen, Maija Honkasalo ja Juho Lehto.
Willan Nuorisoteatterin nuoret valloittavat tanssijoina hovissa, kauppiaina torilla ja vaikkapa lamppukauppiaan kantturana kamelina.
Viehättävät itämaiset tanssijat, hovipojat, eunukit, muheva sulttaani, kaunis prinsessa, kiero suurvisiiri, vikkelät taskuvarkaat, fakiiri käärmeineen ja monet muut ovat näkemisen arvoisia ja riemastuttavat yhtä hyvin aikuisia kuin perheen nuorimpiakin.

Vanha tuttu tarina ja Willanäyttämölle luotu mystinen tunnelma mausteisine väreineen ja itämaisine musiikkeineen tuovat lämpimän tuulahduksen pimeän syksyn keskelle.
Aladdin ja taikalamppu on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, visuaalista iloittelua, hulvatonta huumoria, musiikkia, menoa ja meininkiä.

Harmiton ja viihdyttävä esitys on mitä mainioin vaikkapa työ- tai ystäväporukan illanvieton alkajaisiksi.
Sunnuntaiset päiväesitykset klo 15.00 soveltuvat mainiosti perheille, joissa on pieniäkin lapsia.
Esitys kestää väliaikoineen noin kaksi tuntia. Väliajalla on kahvio.

Teatteri Päivölä ja Willan Nuorisoteatteri toivottavat entiset ja uudet katsojat tervetulleiksi
Willanäyttämön itämaiseen tunnelmaan!
Liput kannattaa varata ajoissa, puh 040-762 1990 tai liput@teatteripaivola.com. Varatut liput voi lunastaa vaikka näytökseen tullessa, lipunmyynti teatterilla on avoinna tunnin ajan ennen esitystä.
Esityspäivät ja -ajat löytyvät Teatteri Päivölän kotisivuilta
www.teatteripaivola.com

-eeva

Ei kommentteja: