torstai 17. heinäkuuta 2008

Punahilkan harjoituksissa


Sade pahalainen ryöpsäytti yllättäin taivaalta juuri kun Punahilkan harjoitukset olivat alkamassa. Soittimet, rekvisiitat ja vaatteet oli ehditty levitellä pitkin pihaa eikä siinä auttanut muu kuin kipinkapin keriä kaikki takaisin suojaan.
Se ilo sateesta oli, että ehdittiin Punahilkan Mummon kanssa käväistä sateelta paossa Kahvela MummonMökin suojissa nauttimassa aromikkaat kahvit ja maistuvat letut mansikkahillon ja kermavaahdon kera. Nam, niitä kelpaa kyllä suositella muillekin!

Sateen jälkeen paistaa aurinko, sanotaan. Ja niin nytkin. Vaatteet päälle, rekvisiitat ja soittimet kehiin ja harjoitus saattoi taas alkaa.


Tälle päivälle oli sovittu Hannan kanssa kuvaaminen, joten näyttelijöiltä meni ensimmäinen puolituntinen kameralle ilmeillessä.

Puvustus alkaa olla viittä vaille valmis. Sudella oli kyllä olevinaan vielä jotain sanomista sen suhteen, että mahaan työnnettävät kivet valuivat polviin. Mummo alkoi näyttää jo varsin mummolta ja kukkasten vaatteet kelvollisilta. Ehkä selviän näistä puvustajan hommista kunnialla vielä ennen ensi-iltaa.


Nyt jäädään odottelemaan Hannan kuvasatoa. Sitä saadaan varmaan tuotapikaa kotisivujen galleriaan.

-eeva

Ei kommentteja: