maanantai 10. marraskuuta 2014

KUTSU KESÄTEATTERIN INFO-TILAISUUTEEN

PÄIVÖLÄÄN TULOSSA KESÄLLÄ 2015
MUSIKAALI 
MUSTALAISLEIRI MUUTTAA TAIVAASEEN.


INFO- JA ILMOITTAUTUMISTILAISUUS HYVINKÄÄSALISSA 23.11. KLO 13.00


Kesällä 2015 esitetään musikaali Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen Ridasjärven Päivölässä.Teatteri Päivölä
esittää kesällä 2015 rakastetun klassikkomusikaalin
MUSTALAISLEIRI MUUTTAA TAIVAASEEN.
Musikaalin ohjaa Teemu Ojanne ja musiikista vastaa Eija Koivisto.

Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen  on 25-vuotisjuhlanäytelmämme ja sitä esitetään Päivölässä 24.7.-22.8. välisenä aikana.

HUOM! Musikaali on muuttunut aikaisemmin ilmoitetusta.  Meistä riippumattomista syistä emme saaneetkaan meille jo luvattuja esitysoikeuksia Viulunsoittaja katolla musikaaliin, joten päädyimme toiseen vaihtoehtoomme Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen.

Tiedossa on taas menoa ja meininkiä perinteiseen Päivölän tyyliin.  Tällä paljon toivotulla ja meille rakkaalla unohtumattomalla musikaalilla Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen taipaleemme alkoi 25 vuotta sitten.
Nyt nähdään uudelleen uljaan Zobarin ja kauniin Raddan traaginen rakkaustarina, mustalaisleirin vauhdikkaat tanssit, upea musiikki, komeat miehet ja kauniit naiset, uljaat hevoset ja tunnelmalliset leirinuotiot elokuun yössä.....

Mukaan mahtuu paljon väkeä, näyttelijöitä, tanssijoita, laulajia, muusikoita, teknikoita, maskeeraajia, kampaajia, parkkipaikan vartijoita, kahvinkeittäjiä, puvustajia, lavastajia, ratsastajia, hevosten hoitajia, lipunmyyjiä, järjestysmiehiä.
Tässä on musikaali jossa tarvitaan ihan kaiken ikäisiä osallistujia, tervetuloa nuoret ja vanhat viettämään ikimuistoinen kesä tunnelmallisine yönäytöksineen Mustalaisleirin parissa.

Ensi kesänä nähdään taas hevosia Päivölän tantereella.  Kuva Kolmesta Muskettisoturista vuodelta  2010.


Kesäteatterin  INFO- ja ilmoittautumistilaisuus on HYVINKÄÄSALISSA SUNNUNTAINA 23.11. KLO 13.00 alkaen.

Tervetuloa mukaan kaikki musikaalin tekemisestä innostuneet entiset ja uudet tekijät!  
Tule siis Hyvinkääsaliin kuulemaan lisää ja jos siltä tuntuu voit saman tien ilmoittautua.

HUOM!  Käynti Info-tilaisuuteen Hyvinkääsalin sivuovesta!

Mikäli et pääse mukaan INFOOn, mutta haluat lisätietoja ja/tai ilmoittautua soita  040-1892857 / Teemu Ojanne tai puh 040-7291977 / Eeva Mantere.  Mukaan haluavat muusikot ottakaa yhteys Eija Koivistoon, 0400-468492.

Infon jälkeen on mahdollisuus katsoa Mustalaisleiri muutta taivaaseen -elokuva Hyvinkääsalin screeniltä.   Tilaisuus päättyy viimeistään klo 17.00.


-eeva

Ei kommentteja: