perjantai 19. syyskuuta 2014

TULE MUKAAN!

HEI SINÄ JOKA RAKASTAT TEATTERIA!
Tulehan mukaan Ei menny huonosti, muttei menny Hyvinkää -poliittiseen ja/tai yhteiskunnalliseen satiiriin. Ensi kokoontuminen on sunnuntaina 28.9. klo 13 Paikkana Putsku. Ilmoitathan Pilville, jos olet tulossa muttet pääse nyt sunnuntaina treffailemaan. Muuten Hyvinkäänkatu 6:ssa tavataan, kuullaan lisää työskentelytavasta ja makustellaan aihetta.
muutama lause jutusta:

Kyseessä on ajankohtaisteatterin ja improvisaation keinoin yhdessä koostettava esitys Hyvinkäästä.
Harjoituksia suunnittelin pidettäväksi noin kerran viikossa syksyllä ja ensiesitys voisi olla tammi-helmikuussa. Yritän osuttaa harjoitukset aikaan, jolloin ei ole Antigonen harjoituksia. Esimerkiksi perjantai-iltaan tai sunnuntaipäivään.

Joka viikkotapaamiseen ohjaaja tuo jonkin teeman tai otsakkeen, josta improvisoidaan ja harjoitellaan kohtauksia, tilanteita, lauluja, pantomiimia. Harjoitusten jälkeen kirjoitan/kirjoitamme käsikirjoitusta tehdyn pohjalta. Porukat siis vaikuttavat itse paljolti siihen, millainen jutusta tulee! Mielestäni tämä on tosi innostava tapa tehdä teatteria.
Tällä hetkellä olen saanut mukaan viidestä kuuteen kiireistä ja innostunutta tekijää. Määrä saattaa muuttua. Kaipaan mukaan myös tuntemattomia ja sellaisia, joilla on aikaa. Eli jos tiedät jonkun potentiaalisen, vinkkaathan puolestani! Esiintymiskokemus ei ole välttämätön, rohkeasti mukaan uudetkin tulokkaat. Toivoisin kuitenkin että olet täysi-ikäinen tai jotain sinne päin. Ja huom! Tähän juttuun voi tulla mukaan myös vähän niin kuin vaiheittain. Eli jos olet kiinnostunut aiheesta muttet voi osallistua esitykseen, voit tulla mukaan muokkaamaan juttua, ja toisinpäin: jos haluat vain esiintyä mutta alkusyksysi on esimerkiksi kiireinen, voit tulla mukaan kun juttu "lyödään kasaan".
Pilviltä lisätietoja pilvi.kallio@gmail.com / p. 045 650 2651

PS Jos etsii tälle jutulle henkisiä sisaruksia, niin esimerkiksi Bertolt Brechtin tekstit voisivat olla tutustumisen arvoisia. Tai Susanna Kuparisen ohjaamat Eduskunta 1 ja 2 Ryhmäteatterissa.

Pilvi Kallio
Ohjaaja

Ei kommentteja: