maanantai 15. heinäkuuta 2013

Saapasjalkakissan terveisiä.

Huh hellettä Kievarin pihalla.

Ida Akkila on Saapasjalkakissa • Vaikka kuinka iiihanaa onkin loikoilla myllyllä riippukeinussa lankakerien keskellä, olen valmistautunut tulevaan seikkailuun palavalla innolla.
  En malta odottaa, että pääsen kertomaan teille tarinaa isännästäni Peteristä! Vaikka olenkin viekas ja ovela, kuten lajitoverini aina, olen hyvätahtoisin ja rakastavin katti, ketä tiedän. Ja niitä on paljon. Koko ikäni olen viettänyt suu supussa, mutta nyt on aika avata lärvi ja pistää toimeksi.


  Konsta Laukkanen on myllärin poika, joka rakastuu prinsessaan, Julia Kosonen.  Isäntäni Peter on taiteilijasielu, joka rakastuu koko pientä sydäntään myöden. Tottakai minun täytyy auttaa, vaikka rakastuneista ei ikinä tiedä, mitä ne möhlivät. Oma arvaamattomuuteni heittelee meitä tilanteisiin, joissa saa toden teolla tehdä töitä pelastaakseen itsensä, sekä Peterin.


  Maija Honkasalo on kuningas.

  Vaikka kuningas onkin suurpiirteinen hallitsija, joka rakastaa peltopyypaisteja, hänet on vahvasta tahdostaan huolimatta helppoa saada taipumaan. Hän joka tapauksessa arvostaa maailmaa, tätä valtakuntaa ja näitä ihmisiä. Emmeköhän me vielä pääse nostamaan maljaa niin Peterille, tulevaisuudelle, sinulle ja tietysti kaiken mahdollistaneelle kisullekin!


  Saapasjalkakissalla on komea sulkahattu.


  Nähdäänhän heinä- elokuussa Kahvelan pihalla? Tämä tarina on niin vatsan pohjaa kipristelevä ja se sopii aivan jokaiselle kaksi- tai nelijalkaisellekin kansalaiselle, että suosittelen sinun hyppäävän matkaamme. Mikäli haluat uskoa unelmiin ja ystävyyteen, tämä saa sinut varmasti hymyilemään ja kehräämään. Vain lasillinen maitoa ja sinussa on aimo annos kissamaista ymmärrystä. Varaa lippusi pian, ettet jää ilman suutarin kärryjen kyytiä. Meuww!

  Viekkain ja salamyhkäisin terveisin,

  ystäväsi Saapasjalkakissa

  - Ida
  Kuvat Eeva Mantere

Ei kommentteja: