tiistai 27. marraskuuta 2012

Vielä ehtii - Pelikaani

Vielä ehtii!  

Teatteri Päivölän Pelikaani näytelmän esityskausi on jo yli puolen välin - esityksiä on jäljellä neljä. Vielä siis ehtii!

Pelikaania esitetään Villatehtaan uusitussa Rulla kabinetissa osoitteessa Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää. Sisäänkäynti Ravintola Palomasta.
 
Katsomo on 45 paikkainen, yksi rivi on korotettu. Kaikkiin jäljellä oleviin esityksiin on vielä lippuja saatavilla. Liput 20 €.

Intensiivisen, ajattoman ja ajatuksia herättävän näytelmän on ohjannut Juhana Rönnkvist, näyttelijöinä Sari Ahola, Hanna Tarkiainen, Johanna Kettunen, Kaisa Malinen ja Jukka Saarinen. Strindberg ei ollut yhden totuuden ja näkökulman dramaatikko. Tule ja koe vaikuttava ja vahva Pelikaani. Äänimaailmasta vastaa Juho Mantere ja Pekka Kiiliäinen ja videosta Mikko Karjanmaa.

Esitykset keskiviikkoina klo 19
28.11.
 5.12., 
12.12., 
19.12.

Lippuvaraukset numerosta 040-762 1990 tai liput@teatteripaivola.com 
Katsojapalautetta:
* Kävin katsomassa tämän upean näytelmän. Jos sattuu tykkäämään väkevästä draamasta ja tiheästä tunnelmasta niin tämä kannattaa ehdottomasti katsoa. Monivivahteinen ja ennalta arvaamaton juoni sekä loistavat näyttelijät upeine rooleineen pitävät otteessaan loppuun asti. Suosittelen - 5 tähteä. Tätä kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Jouni
*Kävin eilen katsomassa Päivölän Pelikaanin ja täytyy sanoa, että rohkeaa ja taidokasta draamaa kerrakseen monella aistilla: ) Mikäli kaipaat syksyyn jytinää niin mene ihmeessä katsomaan ensi keskiviikkona!! Karoliina
*Pelikaani oli toimiva, konstailematon puhenäytelmä, joka haastaa näyttelijän.
hanna

Ei kommentteja: