keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Vahva ja tiivistunnelmainen Pelikaani ensi-illassa 17.10.2012

August Strindberg PELIKAANI - Ohjaus Juhana Rönnkvist


Teatteri Päivölä kunnioittaa August Strindbergin kuoleman satavuotisjuhlaa esittämällä ravintola palomassa näytelmän Pelikaani. Näytelmän on ohjannut Juhana Rönnkvist, näyttelijöinä Sari Ahola, Hanna Tarkiainen, Johanna Kettunen, Kaisa Malinen ja Jukka Saarinen. Näytelmän huikeasta äänimaailmasta vastaa Juho Mantere, videotekniikasta Mikko Karjanmaa ja Pekka Kiiliäinen.
Pelikaaniääniä kuvilla youtubessa

Teksti on ajaton ja ajatuksia herättävä – Strindberg ei ollut yhden totuuden ja näkökulman dramaatikko. Tule ja koe, visuaalisesti vaikuttava ja vahva Pelikaani.

Tiiviistunnelmaista tarinaa erään perheen sisäisistä ristiriidoista joka keskiviikko 17.10 -19.12. klo 19 Ravintola Palomassa, Hyvinkäällä. Kankurinkatu 4-6. Esityksen kesto on 1h 45min ja se sisältää väliajan. Esitystä ennen ja sen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus nauttia Ravintola Paloman antimista.Tilaukset väliaikatarjoiluista Ravintolaan www.ravintolapaloma.fi
Paloman intiimissä ja viihtyisässä kabinetissa on katsomopaikkoja vain 45. Osa esityksistä jo loppuunvarattuja - liput 20 €. Varaa nopeasti omasi! Esityksen suositusikäraja on 13v.

Lippuvaraukset ja tiedustelut: puh 040-762 1990 tai sähköpostilla liput@teatteripaivola.com

lokakuisin teatteriterveisin Hanna
 

Kuvat Jarmo Tapola

Ei kommentteja: