maanantai 11. kesäkuuta 2012

Senioriteatterin reipas aloitus.

Harlekiinin kabinetti täyttyi ääriään myöten.


Teatteri Päivölän senioriteatteri alkoi vauhdikkaasti kun 53 asiasta innostunutta teatterin ystävää saapui Ravintola Harlekiiniin kuulemaan ohjaaja Teemu Ojanteen selostusta senioriteatterin syksyn produktiosta.

Senioriteatteri toteuttaa ensi töikseen vetävän ja vauhdikkaan Broadway-musikaalin Kevättä rinnassa, alkuperäiseltä nimeltään 70, girls, 70.
Mukaan on ilmoittautunut kuutisenkymmentä naista ja miestä, joista tuntuu löytyvän osaajia joka lähtöön.

Oli ilahduttavaa huomata esittelykierroksella joukon aktiivisuus, into ja monitaitoisuus.  Oli laulajia, tanssijoita, koreografeja, muusikoita, lavastajia, puvustajia ja käytännössä varmaan kaikkea mitä
teatterin tekemisessä tarvitaan.

Ohjaaja laatii lähiaikoina työsuunnitelman ja jo kesän aikana päästään  aloittelemaan musiikki- ja tanssiharjoituksia, sekä opettelemaan repliikkejä. 

Varsinaisesti harjoituskausi aloitetaan elokuun 6. päivä, jolloin oli tarkoitus kokoontua Harlekiinin Sky-baarissa.  Suuren osallistujajoukon vuoksi tila osoittautui liian pieneksi, joten harjoituskauden avaustilaisuus pidetään Harlekiinin ravintolasalissa. Tuolloin tutustutaan Kevättä rinnassa-musikaalin tekstiin ja harjoitusaikatauluun.  Tilaisuuteen saapuu vieraaksi näyttelijä Seela Sella
kertomaan kokemuksistaan teatterin parissa. 

Senioriteatterin toiminta eri muodoissaan käynnistyy vähitellen syksyn aikana kun senioriharrastajien joukon kokoonpano ja toiveet on saatu kartoitettua.

-eevaEi kommentteja: