maanantai 11. elokuuta 2008

Summa summarum


Kesäteatteriesitykset ovat päättyneet.
Elokuinen sää huokuu jo selvää syksyn henkeä. Koivun lehden ovat jo alkaneet kellastua ja syyskesän tuuli leijuttaa niitä näyttämön sijoilla.
Kahvelan pihalla on enää rippeet jäljellä teatterista, viimeisetkin katsomon osat kuljetetaan huomenna pois. Eilisen viimeisen esityksen riemu ja aplodit ovat enää haikea muisto.

Kesän näytäntökausi onnistui, ellei täydellisesti niin vähintään hyvin. Ilmat olivat vaihtelevat, mutta pääosin suosiolliset.
Joissakin esityksissä ukkosen ja sateen uhka pelotti katsojat niin, että vain uskaliaimmat rohkaistuivat tulemaan paikalle. Toisiin esityksiin taas väkeä virtasi aivan liiaksi saakka ja osa jouduttiin käännyttämään pois.
Kaikkiaan esityksemme näki noin kaksi ja puolituhatta katsojaa.

Lämmin kiitos kesästä näyttelijöille, muusikoille, työryhmän jäsenille, Kahvelan emännälle, sekä Aleksi Andelinille, joka luovutti pihansa jo kolmatta kesää teatterin käyttöön. Kiitos myös katsojille ja yhteistyökumppaneillemme, jotka tekevät esityksemme mahdollisiksi.

Nyt katse on suunnattu jo tulevaan, marssi kohti Mämmilää on alkanut. Marraskuussa saa ensi-iltansa hilpeä Entäs nyt Mämmilä!, jonka työstäminen Marko Lindholmin ohjauksessa alkaa pienen hengähdystauon jälkeen aivan näinä päivinä.

Mämmilässä on meininkiä!!

-eeva

1 kommentti:

Ansku Henriksson kirjoitti...

Kiitos tiimille yleisön joukosta :)
Lähettelen teille kutsua sitten IKJ:hin :)