torstai 19. heinäkuuta 2012

Bremenin soittoniekat on rokkijuttu.

Viikko aikaa ensi-iltaan.


Kievarin pihalla käy kuhina ja rokki raikaa, kun Teatteri Vuohen värikäs porukka harjoittelee koko perheen kesäteatterinäytelmää BREMENIN SOITTONIEKAT.  Näytelmän on kirjoittanut Grimmin sadun pohjalta Anna Brotkin ja sen ohjaa Juho Mantere.

Ensi-ilta on perjantaina 27.7. klo 19.00.


Tunnetut rokkibiisit ovat saaneet uudet sanat ja niitä myllyttää vetävä joukko tutun oloista sakkia.
Bremeniin pääsyn kanssa taitaa käydä vähän niin ja näin, mutta pääasia on, että bändi on kasassa ja lehterit täynnä faneja.

Jukka Saarinen tykittää kitaraa aivan Possuna ja saa maatilalta potkut.
Possu löytää kaverikseen hieman masentuneen oloisen Kissan Heikki Huotarin, jolla pysyy kuitenkin rytmi hallussa ja palikat näppärästi tassuissa.  Työttömäksi jääneet kaverukset päättävät jättää arkiset huolet taakseen ja perustavat bändin. Kissalla on varma tieto, että Bremeniin kannattaa mennä, miau.

Aivan järkyttävä-ääninen Kukko Olli Viitasalo kiekuu hulluna katolla, mutta pääsee kuin pääseekin bändin solistiksi eikä ehkä joudukaan Ahdenkallion kreivittären vieraspöytään kukkopaistiksi.

Paikalle fillaroi vielä sympaattinen, mutta erittäin paksu jumppaava Karhu Jarspis Saarinen, joka kelpuutetaan bändin basistiksi ja niin voi matka alkaa.
Mitä oliskaan bändi ilman bändäreitä, joten pari vetävää pimua heiluu tämänkin porukan liepeillä.  Kimulit  Patti Maria Krestjanoff ja Vicky Kaisa Malinen osoittautuvat kuitenkin rosvoiksi ja huijareiksi ja jossain vaiheessa bändin pojat huomaavatkin joutuneensa pahan kerran höynäytetyksi.


Mutta niinkuin saduissa yleensä ja Grimmin saduissa erityisesti loppu hyvin kaikki hyvin, joten tätäkin satua uskaltaa tulla katsomaan koko perheen voimin.

Yllättäin harjoitukset ovat keränneet aidan taakse ihailevaa fanijoukkoa skeittaavista pojannassikoista, jotka eivät ole kovin perinteistä kesäteatteriyleisöä.  Kannattaa siis houkutella myös perheen murkut mukaan teatteriin, jossa rokki on ihan oikeata rokkia ja välillä väännetään nupit kaakkoon.

Esityspäivät:

Pe 27.7. klo 19 ENSI-ILTA
Ma 30.7. klo 19
La 4.8. klo 19
Ti 7.8. klo 19
To 9.8. klo 19
Su 19.8. klo 15
Ke 22.8. klo 10 ja klo 19
La 25.8. klo 19
To 30.8. klo 10 ja klo 19
La 1.9. klo 15

Liput 10 euroa.

Esitykset Kievarin pihanäyttämöllä, Hämeenkatu 31. Hyvinkään asemalta paikalle kävelee noin 8 minuuttia.


Lippuvaraukset puh 040-762 1990 tai liput@teatteripaivola.com

VARAA LIPUT AJOISSA!-eeva
Kuvat Kaisa Malinen
           Eeva Mantere


Ei kommentteja: